“A massage can make all the energy flow through your body again!”

For even more relaxation I use warm oil for my massages. I give my full attention during my treatments, so you can totally let go of all your stress for a moment. Besides a good diet and enough exercise, healing massages can contribute to a healthy life style.

 

Behandelingen:

Ontspanningsmassage 60 min.   75,-

Ontspanningsmassage 90 min.   110,-

Een combinatie van een Ontspanningsmassage en Thai Relax Massage (een ontspannende massage waarbij knopen losgemaakt worden).

Lomilomi Massage Maui Style 60 min.   75,-

Lomilomi Massage Maui Style 90 min.   110,-

Een zachte Hawaiiaanse ontspannende massage waarbij schuddende/trillende bewegingen (vibrations) worden gemaakt. Aan het einde van de massage zorgen bamboo sticks ervoor dat vrijgekomen toxines kunnen worden losgelaten. 

Lomilomi Massage Oahu Style 60 min.   75,-

Een zachte Hawaiiaanse ontspanningsmassage met strijkingen zoals de golven van de zee en met schelpen die helpen negatieve energie los te laten.

Deep Tissue Massage 60 min.   75,-

Mijn Deep Tissue Massage is een stevige massage waarmee ik het lichaam door langzame diepe massage technieken weer in balans breng. Ik gebruik hierbij een massagetool gemaakt van een hertengewei of rozenquartz om pressure points op de rug te behandelen.

Chinese hoofd/nek/schouder/gezicht massage 30 min.   40,-

Chinese hoofd/nek/schouder/gezicht massage.

Shiatsu Stoel Massage 30 min.   40,-

Shiatsu is Japanse drukpunt massage. Dit is een massage zonder olie, bij deze massage hou je je kleding aan, trek dus vooral gemakkelijk zittende kleding aan. Deze stoelmassage kan ik ook bij bedrijven op locatie geven als er meerder medewerkers geïnteresseerd zijn.

Detox Buik Massage “Chi Nei Tsang”  30 min.   40,-

Detox Buikmassage die je helpt om negatieve energie los te laten die opgeslagen kan liggen in drukpunten van organen in je buik. 

Hotstone massage 60 min. 75,-

Hotstone Massage met vulkanische stenen uit Hawaii. Hotstones worden al eeuwen gebruikt in India, Azië, door de Native Americans en in Hawaii om de spijsvertering en orgaanwerking te stimuleren, pijn te verlichten, energie weer te laten stromen, om de balans tussen body en mind te herstellen, om het lichaam te ontgiften en om de bloed circulatie te stimuleren. Voor dat laatste, om de bloed circulatie te stimuleren, gebruik ik ook 1 coldstone tussen de hotstones door.

Zwangerschaps massage 60 min.   75,-

Tijdens een Zwangerschaps Massage kun je even helemaal ontspannen (Ik heb een zwangerschapskussen zodat je lekker op je zij kunt liggen) en een verlichting van eventuele ongemakken ervaren. Het stimuleert het contact en de verbinding tussen jou en je baby. 

 

Alleen contante betaling.

 

massage foto